Prof. univ. dr. Butoi Tudorel - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prof. univ. dr. Diaconu Nicoleta -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prof. univ. dr. Dinuică Doinel -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prof. univ. dr. Făiniși Florin -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prof. univ. dr. Iordache Constantin - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prof. univ. dr. Jidovu Nicu -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prof. univ. dr. Voicu Costică -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Albu Emanuel -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Artene Diana Anca-Prodecan -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Butculescu Claudiu -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Coca George -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Drăgan Jenică -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Florea Bujorel  -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Florescu Cristina -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Gâf Deac Ioan -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Godeanu Teodor Narcis -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Gruia George -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Ifrim Oana Roxana -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Ilie Marian - Decan -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Negru Mircea -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Păun Roxana Daniela -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Preda Aura Marcela -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Riciu Iuliana -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Rudăreanu Mariana -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Stancu Radu -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conf. univ. dr. Condoiu Minodora -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Cerchez Adela - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Flămânzeanu Ion -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Lector univ. dr. Iliescu Gabriel -Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Lăcraru Bogdan - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Miulescu Viorel - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Moroianu Gheorghe - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Pătru Alina Daniela - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Popescu Maria - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Raiciu Dimitrie Dan - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Viziteu Mădălina - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Voicu Adriana Camelia - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Zanfir Constantin - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Mădulărescu EmiliaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lector univ. dr. Mutulescu Antonio - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asistent univ. dr. Grecu PolixeniaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asistent univ. dr. Istrate Mihaela Ramona - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asist. univ. dr. Florea Vlad TeodorAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.