PROGRAM ORAR - semestrul II - 2023/2024

- Anul I - actualizat

- Anul II - actualizat

- Anul III - actualizat

- Anul IV - actualizat

Îndrumător de an program de studiu Drept IFR

Anul I: lector universitar doctor Alina Pătru, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Anul II: conferențiar universitar doctor Roxana Ionescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Anul III: conferențiar universitar doctor Cristina Ioana Florescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Anul IV: lector universitar doctor Dan Dimitrie Raiciu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Coordonator program de studiu - Drept IFR

Conf. univ. dr. Cristina Ioana Florescu, director centru IFR, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Lector universitar doctor Maria Popescu, coordonator program de studiu de licenţă, Drept IFR

Extras din Hotărârea Consiliului Facultăţii privind modalitatea de examinare

- Descarcă

METODOLOGIE ADMITERE 2022-2023

- Descarcă

TAXE DE STUDIU

Pentru plata prin virament bancar:

Cod IBAN RO08 RZBR 0000 0600 0466 9150

BANCA RAIFFEISEN BANK 

 CNP....depunător

 Vă informăm că aveţi posibilitatea achitării taxei de studiu şi a taxelor pe disciplină şi prin modulul de plăţi online integrat în UMS.

Plăţile online se pot efectua astfel accesând situația școlară la adresa:

https://situatiescolara.spiruharet.ro/ums/do/secure/inregistrare_user

Instrucţiuni de la adresa: http://www.spiruharet.ro/data/2014/09/ums.pdf

Referitor la plata celor 4 tranşe de studii conform contractului semnat la începerea anului universitar privind plata acestora, la termenele prevăzute, menţionăm că plăţile în sistem bancar şi P.O.S se consideră achitate la data la care sumele intră în contul Universităţii şi apar în extrasul de cont. Vă rugăm ca pentru evitarea penalizărilor să aveti în vedere circuitul bancar şi să efectuati plata cu cel puţin o zi înainte de data limită.

Regulament secretariat privind eliberarea actelor de scolaritate

 

Regulament secretariat privind eliberarea actelor de scolaritate